News Mehedinti

DE ASTĂZI A DEVENIT FUNCȚIONALĂ CENTRALA PE GAZ A COLEGIULUI NAȚIONAL „TRAIAN”

Data: 30-10-2020

Proiectul de reducere a costurilor cu încălzirea în toate unitățile de învățământ din Drobeta Turnu Severin a fost finalizat cu succes pentru Colegiul Național „Traian”, prima școală unde funcționează o centrală proprie pe gaz.

,,Este o investiție care va micșora la jumătate valoarea facturilor de încălzire, reduceri ce provin atât din prețul combustibilului utilizat, cât și din funcționarea economică a noii centrale. Mai mult decât atât, orice avarie ar apărea în oraș, școala nu va fi afectată. Vom implementa această soluție în toate unitățile de învățământ din Drobeta Turnu Severin pe măsură ce se va extinde sistemul de alimentare cu gaze naturale în oraș, fiind un proiect important care va crește gradul de confort al elevilor pe timp de iarnă.,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus