News Mehedinti

Domnica Trop a primit titlul de

Domnica Trop a primit titlul de "CETĂȚEAN DE ONOARE" al comunei ISVERNA

Data: 23-12-2019

Primarul comunei Isverna, Ionuț Stoican, i-a acordat doamnei Domnica Trop titlul de "Cetățean de Onoare" al comunei în semn de recunoaștere a meritelor.

Solista de muzică populară este considerată ambasadorul folclorului mehedintean, avand de-a lungul anilor de carieră, nenumarate colaborari cu artiști populari de renume. Domnica Trop a reușit să pastreze si sa promoveze folclorul autentic din zona Isverna, iar astazi, primarul comunei a ținut sa o răsplătească prin acordarea titlului de "Cetățean de Onoare".

"Doamna Domnica Trop este un simbol al Isvernei, respectiv al județului Mehedinti. O respect enorm si consider ca merita din plin acest titlu", a declarat primarul comunei Isverna, Ionuț Stoican.


Galerie foto

Domnica Trop a primit titlul de


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus