News Mehedinti

DRUMUL JUDEȚEAN CARE STRĂBATE LOCALITATEA GROZEȘTI, ASFALTAT APROAPE ÎN ÎNTREGIME

Data: 17-2-2021

DJ607, între Strehaia (intersecție cu DN 67A) — Grozești — limita județ Gorj, a fost asfaltat în proporție de 90%, în acest moment fiind în derulare lucrări de consolidare în mai multe zone, dar și intervenții la Podul peste râul Motru.

“În toamna anului trecut, constructorul a anunțat că cea mai mare parte a celor 26,08 km au fost asfaltată, fiind așternut și cel de-al doilea strat, cel de uzură. Lucrările au fost întrerupte pentru o scurtă perioadă în sezonul rece, iar în urmă cu două săptămâni au fost reluate. Au rămas neasfaltate porțiunile din zonele unde se fac acum consolidări și unde se lucrează la structura podurilor. Tot în această perioadă, se pun borduri pe porțiunea care traversează orașul Strehaia. Tronsonul DN 67A— Grozești — limita județ Gorj este lotul 5 al proiectului prin care se modernizează/reabilitează 112 km drumuri județene în Mehedinți. Prin proiectul derulat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene, acest drum a fost asfaltat pentru prima dată, până acum traficul fiind greoi din cauza denivelărilor specifice drumurilor de țară! Acum circulația se desfășoară în condiții foarte bune și de siguranță pentru toți participanții la trafic.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus