News Mehedinti

ESTE OFICIAL! EI SUNT CANDIDAȚII PSD MEHEDINȚI PENTRU PARLAMENTUL ROMÂNIEI! ASTĂZI ȘI-AU DEPUS CANDIDATURILE!

Data: 22-10-2020

Candidații propuși de PSD Mehedinți pentru alegerile parlamentare din această iarnă și-au depus astăzi dosarele, încrezători și dornici să obțină un scor cât mai mare, pentru a reuși să aducă în județ cât mai multe portofolii de senatori și deputați.

În acest moment social democrații mehedințeni aspiră la alegerile parlamentare care se vor desfășura pe 6 decembrie, la cel puțin un senator și doi deputați.

Așadar lista la Senat este deschisă de domnul Liviu Mazilu, actualmente senator, urmat de Delia Rîmniceanu (jurnalist), Emil Pașolea (avocat) și Oana Buzatu (jurnalist).

La Camera Deputaților pe primul loc se situează Alin Chirilă, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, urmat de Cornel Folescu, fost viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, iar pe locul al treilea Ionuț Sibinescu, de asemenea fost senator.

Locurile patru, cinci și șase sunt ocupate după cum urmează: Nicu Cojocaru (Secretar Executiv TSD Mehedinți), Andrada Turbat (consilier local), Ionuț Șerban (jurist).

La depunerile candidaturilor aceștia au fost însoțiți de către președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, care au ținut să le ureze succes și i-au asigurat de toată susținerea lor în această campanie electorală.

,,Astăzi am depus candidaturile pentru Senatul României și Camera Deputaților din Parlament pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Am propus mehedințenilor o echipă de oameni serioși, competenți, care le vor reprezenta interesele în Parlamentul României. Pe de o parte avem în echipă oameni cu experiență care au activat în Parlament, în Guvern, pe de altă parte am propus și oameni noi din diverse categorii socio-profesionale. Am încredere că cetățenii județului Mehedinți vor acorda votul de încredere cadindaților din partea PSD Mehedinți așa cum au avut încredere în noi și la alegerile din 27 septembrie. Urez succes tuturor colegilor mei, candidați la aceste alegeri parlamentare, și îi asigur că voi fi alături de ei în toată campania electorală.,, a precizat președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus