News Mehedinti

EXCLUSIV / „Flacăra Democraţiei” a ajuns la Bucureşti iar Vasile Blaga i-a schimbat simbolistica!

EXCLUSIV / „Flacăra Democraţiei” a ajuns la Bucureşti iar Vasile Blaga i-a schimbat simbolistica!

Data: 22-3-2013

Controversata “Flacără a Democraţiei”, aruncată vara trecută în Dunăre, de către primarul Ioan Manea, a ajuns la Bucureşti. Aceasta a fost recuperată în urmă cu aproximativ o lună de zile, de către un pensionar din Orşova, membru PDL, după ce apa a scos-o la suprafaţă.

“Flacăra Unităţii” – o nouă simbolistică

Ulterior, simbolul democraţiei a ajuns la omul de afaceri, Adrian Cican. Liderul PDL pe Orşova a trimis Flacăra la Bucureşti, iar mâine, 23 martie, la marele congres PDL organizat în capitală, aceasta va fi pusă la loc de cinste. “Flacăra a ajuns la Bucureşti, unde domnul Blaga a ţinut să îi schimbe simbolistica. Se va numi „Flacăra Unităţii”. Cât despre alegerile de mâine, eu personal îl susţin pe domnul Vasile Blaga şi cred că el va fi cel care va câştiga şefia PDL”, a precizat pentru news-mehedinti.ro, Adrian Cican.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus