News Mehedinti

FONDURI EUROPENE PENTRU MEDIUL DE AFACERI SEVERINEAN

Data: 27-4-2021

În cadrul proiectul ,,SMART-Social Start UP,, în care Primăria Drobeta Turnu Severin este partener, municipalitatea a reușit să atragă fonduri europene pentru înființarea a cinci întreprinderi sociale cu sediul în județul Mehedinți și care vor acoperi domenii de activitate precum: comerț, construcții, restaurante, sănătate și activități de recreere. 

,,Am încurajat și susținut dintotdeauna întreprinzătorii cu planuri noi de afaceri, iar fondurile europene sunt o oportunitate bună pentru a oferi viitorilor afaceriști un mediu de lucru avantajos. Am căutat mereu să utilizăm cât mai mult fondurile europene pentru dezvoltarea orașului, pentru creșterea economică și crearea de noi locuri de  muncă și consider că municipiul nostru are potențialul necesar pentru a oferi toate aceste beneficii. Valoarea totală a proiectului depășește 13 milioane lei, iar cele cinci societăți vor primi  câte 100.000 euro fiecare.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus