News Mehedinti

GREVĂ LA UZINA DE VAGOANE DIN DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 19-5-2021

Circa 400 de muncitori de la Uzina de Vagoane din Drobeta Turnu Severin au intrat în grevă, fiind nemulțumiți de salariile mult prea mici pe care le primesc. Pentru a doua zi, consecutiv, oamenii și-au întrerupt activitatea și spun că nu mai au de gând să tolereze situația.

Salariații solicită o creștere salarială și negocierea contractului colectiv de muncă. Firma, care are ca acţionar majoritar (75%) un concern american, are 1.200 de salariaţi în unitatea din municipiul Arad și circa 450 in Drobeta Turnu – Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus