News Mehedinti

ÎN 3 IULIE SE REDESCHIDE TÂRGUL COMERCIAL VETERANI

Data: 25-6-2021

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin pregăteşte redeschiderea Târgului Comercial Veterani din municipiu şi intervine în aceste zile cu mici lucrări de întreţinere.

,,Târgul se va deschide pe data de 3 iulie, cu precizarea clară că NU a fost vândut, iar el aparţine comunităţii şi aşa va rămâne. Suntem în căutarea unei soluţii pentru o nouă locaţie, tocmai pentru a oferi atât comercianţilor, cât şi vizitatorilor condiţii cât mai bune. Activitatea în târg a fost suspendată o perioadă din cauza pandemiei, însă începând cu 3 iulie lucrurile vor reveni treptat la normal, iar cetăţenii vor avea din nou acces la acest târg.,, a precizat primarul municipiului, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus