News Mehedinti

În aproximativ trei săptămâni, testele pentru depistarea COVID-19 vor fi posibile și în Mehedinți

Data: 23-3-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a precizat că în aproximativ trei săptămâni, testarea pentru depistarea infecțiilor cu Coronavirus vor fi posibile și în județul Mehedinți.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii “Controverse”, moderată de Andrei Bădin și transmisă de postul B1 TV.

Sumele de bani necesare achiziției de aparatură medicală vitală în lupta împotriva acestui virus au fost deja alocate de la bugetul Consiliului Județean. Este vorba pe de o parte, de sistemul Real Time PCR pentru diagnosticare, iar pe de altă parte este vorba despre aparate pentru ventilație mecanică.

“Problema generală este găsirea furnizorilor pentru că necesarul este foarte mare la nivelul întregii țări și nu numai. Am luat deja legătura cu mai mulți furnizori și sper să avem OK-ul că ne vor putea livra aceste aparate”, a mai precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus