News Mehedinti

 LABORATOR ELECTRIC PENTRU COLEGIUL TEHNIC DE TRANSPORTURI AUTO DIN SEVERIN

LABORATOR ELECTRIC PENTRU COLEGIUL TEHNIC DE TRANSPORTURI AUTO DIN SEVERIN

Data: 7-2-2020

Astazi a fost inaugurat Laboratorul electric de la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Drobeta Turnu Severin, rezultat al proiectului “Ucenic Electrician” și implementat cu sprijinul unei firme private (CEZ Oltenia).

Investiția își propune să sprijine actul didactic și să asigure pregătirea adecvată a elevilor aflați la început de drum în meseria de electrician, pentru ca primul pas către performanta intr-un domeniu il reprezintă asigurarea condițiilor de studiu.

,,Primăria Drobeta Turnu Severin sprijină atat invatamantul profesional, cat si dual, iar in 2019 am investit peste 500 mii lei in dotări la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din municipiu. In același timp, încurajez companiile private sa se implice in acțiuni de responsabilitate socială la nivelul comunității, pentru ca doar împreuna putem cladi un oraș puternic economic și social,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Listă dotări:

Set bănci cu scaun – 196

Masă laborator fizică – 10

Set cantină – 14

Pat single – 72

Vestiar metalic – 10

Banc de lucru hexagonal – 4

Trusă scule lăcătușerie – 4

Masină găurit – 1

Trusă de învatare curent continuu – 1

Trusă de învatare curent alt. – 1

Calculator – 75

Videoproiector – 20

Licență sistem operare – 75

Licență program editare documente – 75

Licență antivirus – 75


Galerie foto

 LABORATOR ELECTRIC PENTRU COLEGIUL TEHNIC DE TRANSPORTURI AUTO DIN SEVERIN


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus