News Mehedinti

LIVIU MAZILU, CANDIDATUL #PSD PENTRU SENATUL ROMÂNIEI: ,,INFRASTRUCTURA RUTIERĂ, MOTOR PENTRU DEZVOLTAREA JUDEȚULUI MEHEDINȚI,,

Data: 20-11-2020

Modernizarea tuturor drumurilor județene prin crearea unei infrastructuri rutiere moderne sunt proiecte de maxim interes pe care senatorul #PSD Liviu Mazilu le va dezvolta cu prioritate într-un nou mandat în Parlamentul României.

,,Mereu am efectuat vizite în teren pe șantierele deschise în județul Mehedinți pentru a știi cu exactitate situația proiectelor aflate în derulare. Se lucrează pe foarte multe drumuri, pentru că o infrastructură rutieră modernă este cartea de vizită a unui județ. Ieri am fost în comuna Punghina, unde se toarnă al doilea strat de asfalt în cadrul proiectului celor 112 kilometri drumuri județene reabilitate/modernizate de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene. Am rămas plăcut surprins de modul în care se lucrează. Mai sunt câteva detalii tehnice, pentru scurgerea apelor, la Primărie, unde va fi și o parcare. E foarte bine că tot ceea ce am promis, iată, se realizează, este în fază de finalizare și cel mai important că cetățenii din această localitate sunt mulțumiți!”, a declarat senatorul Liviu Mazilu, candidat PSD pentru Senatul României.

Material realizat de News Mehediți, la comanda PSD Mehedinți. CUI MANDATAR: 11200020

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus