News Mehedinti

LOCURI DE PARCARE ȘI PISTĂ DE BICICLETE ÎN CENTRUL COMUNEI PĂTULELE

Data: 17-11-2020

Consiliul Județean Mehedinți a făcut investiții importante în comuna Pătulele. Pe lângă DJ 562A, care are asfalt proaspăt, și centrul localității, în zona Primăriei, este acum unul modern, după ce lucrările finanțate cu fonduri de la bugetul județului s-au finalizat.

S-a turnat strat nou de asfalt, s-au realizat rigole de acostament, s-au amenajat 14 locuri de parcare și s-a amenajat pistă de biciclete.

“Am realizat aceste lucrări pentru a acoperi necesitățile oamenilor și pentru a da un plus de confort șoferilor și bicicliștilor în preajma instituțiilor din comună, concentrate în centru.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus