News Mehedinti

LUCRĂRI AVANSATE PE DRUMUL JUDEȚEAN DINTRE LOCALITĂȚILE NADANOVA ȘI ISVERNA

Data: 31-5-2020

Drumul Județean 671E se află în plin proces de modernizare. Este vorba despre tronsonul de 6,1 km, Nadanova (intersecția DJ 670) – Isverna (intersecția DC 50), în nordul județului Mehedinți, un drum important din punct de vedere turistic. S-a așternut stratul de balast pe toată lungimea drumului și s-a pus stratul de piatră spartă pe primii doi kilometri.
S-au realizat podețele transversale și cele de la drumurile laterale și se lucrează în continuare la camerele de cădere ale acestora.

Pe lângă platforma drumului, proiectul prevede construirea a 18 podețe, 30 de accese către proprietăți, rigole, pe o lungime de 5.130 metri și se va monta parapet pe o distanță de 760 metri.

,,Toate drumurile județene care duc în nordul județului au fost o prioritate pentru mine de-a lungul acestui mandat. S-au întocmit proiecte și s-au obținut fonduri pentru finanțare, iar acum, fiecare dintre aceste drumuri se află în diverse stadii de modernizare. Se lucrează la DJ 671E,
pe sectorul de 18 km, Dîlbocița Firizu-Cerna Vârf, la fel, pe tronsonul Crăguiești- Ilovăț – Studina – Șovarna-Ilovăt- Rudina, pe o lungime de 12 kilometri. În cazul DJ 607C, pe sectorul Ilovița - Podeni-Malarișca-Balta, proiectarea este în curs de realizare, în timp ce pentru DJ 670, Malovăț – Marga, s-a realizat proiectarea și urmează să se semneze contractul pentru execuția lucrărilor.,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus