News Mehedinti

LUCRĂRI FINALIZATE PE DJ 561A, BĂLĂCIȚA – OPRIȘOR

Data: 17-12-2020

Anul 2020 a fost unul important din punctul de vedere al investițiilor pe care Consiliul Județean Mehedinți le-a realizat în infrastructura rutieră, la nivelul drumurilor județene.

Cel mai amplu proiect de reabilitare/modernizare a 112 km drumuri județene, care are ca termen de finalizare, septembrie 2022, a înregistrat progrese în implementare, astfel încât, pe unul dintre cele cinci loturi lucrările au fost deja finalizate și vor fi recepționate în perioada următoare. Și loturile 1,2 și 5 se află în faze avansate.

Pe lotul 1, DJ 562A, Rogova – Vânjuleț – Cioroboreni – Pătulele – Rogova, 26 km, a fost asfaltat pe toată lungimea drumului, lucrările fiind realizate în proporție de 70%.

Și pe lotul 2, DJ 563, int. cu DN 56A – Punghina – Oprișor – int.cu DJ 561A, în lungime de 16 km, s-a așternut primul strat de asfalt pe toată lungimea drumului, iar cel de-al doilea, pe o lungime de 70%.

Lotul 3, DJ 561A, Oprișor (int. cu DJ 563) și Bălăcița (int. cu DJ 606), 11,8 km, lucrările au fost finalizate, urmând să se realizeze recepția.

Un progres mai lent înregistrează lotul 4, DJ 561A, Gvardinița – Bâcleș – Vlădica – Tâmna (int. cu DN 6), 32 km, unde implementarea este la un procent de doar 14%, dar am speranța că se va recupera pe parcursul anului viitor.

Lotul 5, DN 67A – Grozești – limita jud. Gorj, în lungime de 26 km, a fost asfaltat în proporție de 80% și lucrările vor continua conform graficului de lucru.

“Mă bucur că prin acest proiect am reușit să rezolv una dintre cele mai grave probleme ale oamenilor din aceste zone, aceea de a scoate praful de pe drumurile pe care circulau și înlocuirea condițiilor de trafic greoi cu cele civilizate care le oferă și siguranță sporită! Continuăm împreună dezvoltarea județului Mehedinți! Multă sănătate tuturor!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus