News Mehedinti

LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A DRUMULUI BALA-ȘOVARNA-ILOVĂȚ-CRĂGUIEȘTI SE DESFĂȘOARĂ ÎNTR-UN RITM FOARTE BUN

Data: 4-5-2020

Lucrările de modernizare a drumului județean 671A care leagă comuna Bala de municipiul Drobeta Turnu Severin și traversează comunele Șovarna și Ilovăț, se desfășoară într-un ritm foarte bun.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a efectuat astăzi o nouă vizită de lucru pe acest șantier, pentru a se asigura că lucrările sunt în graficul stabilit.

,,Mă bucur să constatat schimbări majore de la ultima mea vizită pe acest șantier. Constructorul a terminat de așternut piatra spartă pe tronsonul CRĂGUIEȘTI-Ilovăț și pregătește drumul pentru asfaltarea efectivă. În ceea ce privește podul de la Rudina, lucrările se apropie de final. Am convingerea că până la sfârșitul lunii mai, podul va fi gata, astfel încât din luna iunie să se poată turna stratul de asfalt începând din Rudina și până în satul CRĂGUIEȘTI. Voi supraveghea în permanență atât calitatea lucrărilor pe care le desfășurăm, cât și respectarea termenelor asumate prin contracte. Investiția de aici este o promisiune mai veche pe care am făcut-o locuitorilor din zonă și mă bucur să văd că suntem pe drumul cel bun, iar oamenii sunt mulțumiți că vor avea în sfârșit asfalt pe cei 12 kilometri incluși în acest proiect,, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

La finalul investiției, atât mehedințenii din localitățile beneficiare, cât și cei aflați în tranzit vor avea parte de condiții civilizate de trafic. Banii necesari acestei investiții au fost alocați prin Programul Operațional Regional.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus