News Mehedinti

Mai mulţi primari PDL din judeţul Mehedinţi au trecut astăzi la PNL

Mai mulţi primari PDL din judeţul Mehedinţi au trecut astăzi la PNL

Data: 26-3-2013

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PNL Mehedinţi, Marcel Vela, a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă la Drobeta Turnu Severin că cei doi prim-vicepreşedinţi de la PDL Mehedinţi şi PP-DD Mehedinţi s-au înscris în rândurile Partidului Naţional Liberal. De asemenea, 11 primari PDL din judeţul Mehedinţi, 4 consilieri judeţeni şi 3 consilieri municipali au trecut la PNL.

Marcel Vela, cel care în ultimele patru luni a asigurat conducerea interimară a organizaţiei PNL Mehedinţi după ce fostul preşedintele Liviu Mazilu a fost demis de conducerea centrală a partidului, a declarat că aleşii locali PDL au dorit să se alăture liberalilor întrucât au hotrât că „în interiorul Partidului Naţional Liberal pot construi dreapta”. Este vorba de primarii din Bâlvăneşti, Pristol, Malovăţ, Dârvari, Dubova, Iloviţa, Isverna, Izvorul Bârzii, Obârşia Cloşani, Hinova şi Tâmna.

O mare parte din primarii care au trecut la PNL au fost prezenţi în sala de conferinţă, precum şi Ion Mîţu (prim-vicepreşedinte PDL Mehedinţi) şi fost prefect al judeţului Mehedinţi în timpul guvernării Boc şi Tănase Stângă (prim-vicepreşedinte PP DD Mehedinţi).

Contactat telefonic, senatorul PDL Marius Bălu, care conduce interimar organizaţia judeţeană a PDL Mehedinţi după plecarea lui Mihai Stănişoară la PNL, a declarat că plecarea primarilor la PNL nu este altceva decât o „simplă lovitură de imagine”. „Plecarea lui Ion Mîţu la PNL era aboslut previzibilă, iar plecarea primarilor nu este decât o simplă lovitură de imagine deoarece aceşti primari în fapt erau plecaţi încă din timpul campaniei electorale. De fapt, printre aceştia se află şi primari datorită cărora domnul Stănişoară a pierdut în vară alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi. Le doresc colaborare plăcută şi mă gândesc că în acest moment problema se află la PNL Mehedinţi şi nu la PDL Mehedinţi” , a spus senatorul Marius Bălu pentru redactorii adevarul.ro.

Adevarul.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus