News Mehedinti

MARIUS SCRECIU: ,,ÎMI DORESC UN NOU MANDAT DE PRIMAR!,,

Data: 17-8-2020

Primarul Marius Screciu și-a depus astăzi dosarul pentru o nouă candidatură la primăria municipiului Drobeta Turnu Severin. În ultimii patru ani de zile a demonstrat că poate aduce un oraș la standarde europene. Începând de la infrastructura rutieră pe cele mai importante bulevarde din municipiu, realizarea de parcări, spații verzi, locuri de joacă și până la extinderea rețelei de gaz, toate s-au regăsit pe lista de priorități a primarului Marius Screciu din ultimii ani pentru Drobeta Turnu Severin. Alături de noua echipă de consilieri locali, Marius Screciu a făcut astăzi primul pas către un nou mandat la primăria municipiului.

,,Îmi doresc un nou mandat pentru că vreau să duc la bun sfârșit proiectele începute. Sunt convins că mi-am făcut datoria față de cetățeni, față de oraș. Mai sunt multe de făcut dar am certitudinea că vom reuși în următorii patru ani de zile să finalizăm tot ce am început. Fac o echipă bună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și am convingerea că vom continua împreună să ne facem datoria față de oraș și față de județ.,, a declarat primarul Marius Screciu.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus