News Mehedinti

  Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin: ,,Vom mări efectivele de poliţişti locali!,,

Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin: ,,Vom mări efectivele de poliţişti locali!,,

Data: 26-11-2019

Astăzi a avut loc şedinţa de Consiliu Local a municipiului Drobeta Turnu Severin. Au fost adoptate mai multe proiecte, însă două dintre cele mai importante sunt reducerea la jumătate a texelor pe care severinenii le plătesc Primăriei pentru intervenţiile pe domeniul public şi creşterea numărului de poliţişti locali care vor interveni pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

,,Unul din proiecte prevede reducerea la jumătate a texelor pe care severinenii le plătesc către Primărie în intervenţiile pe domeniul public. Iar cel de-al doilea proiect pe care eu îl consider important, prevede modificarea ştatului de funcţii de la Poliţia Locală. Am redus din posturile birocratice, TESA şi am înfiinţat posturi publice pentru poliţişti. Vom mări efectivele de poliţişti care vor interveni pe stradă, pentru paza şi ordinea oraşului,, a precizat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus