News Mehedinti

Mihaela Gherasimescu revine la conducerea APIA MEHEDINȚI

Data: 2-6-2021

Mihaela Loredana Gherasimescu revine la conducerea APIA Mehedinți după ce în ultima perioadă a fost detașată în București unde a deținut funcții de director în instituții publice precum DGASPC și Institutul de Stat pentru Testarea și Înregitrarea Soiurilor.

APIA are nevoie de un management de calitate și de o conducere capabilă să găsească cele mai bune soluții pentru fermierii din județ. Experiența profesională acumulată în ultima perioadă de către directorul executiv, Mihalea Gherasimescu, își va pune amprenta pe instituția din Mehedinți, fiind o persoană capabilă, integră și cu vaste cunoștințe în domeniul agriculturii.

Fostul director APIA Mehedinți revine pe funcția deținută anterior.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus