News Mehedinti

O NOUĂ RECEPȚIE DE DRUM ASFALTAT ÎN MEHEDINȚI!

Data: 3-6-2020

Astăzi au fost recepționate lucrările de modernizare care s-au făcut pe DJ 606B, tronsonul de 2,6 kilometri cuprins între intersecția DC 22, satul Ștefan Odobleja (comuna Livezile) și localitatea Bistrița (comuna Hinova).

“Este ultima porțiune care rămăsese nemodernizată, după ce în anii trecuți am realizat astfel de lucrări pe alți peste 4 kilometri ai aceluiași drum. Mă bucur că am reușit să rezolvăm problemele oamenilor din comuna Livezile care scurtează drumul către Drobeta Turnu Severin pe acest traseu, iar pentru jumătate din satul Bistrița, mai exact pentru oamenii care locuiesc de-a lungul drumului, am realizat nu doar asfalt ci și rigole și accese la proprietăți. Așa cum le-am promis, în 2016, locuitorilor din această zonă, că mă voi implica pentru modernizarea acestui drum, iată, acum, am mulțumirea misiunii îndeplinite și mă bucur că și oamenii sunt mulțumiți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la recepția lucrărilor.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus