News Mehedinti

Orașul turistic BĂILE HERCULANE are doar 3 cazuri de coronavirus în ultimele 14 zile!

Data: 14-4-2021

Este poate unul dintre cele mai vizitate orașe din județul Caraș-Severin, dar, surprinzător, are cel mai mic număr de cazuri de COVID-19 confirmate: doar 3 în ultimele două săptămâni!

Orașul Băile Herculane pare cel mai norocos la capitolul îmbolnăvirilor de COVID-19, cu doar 3 cazuri confirmate în ultimele două săptămâni și o incidență de 0,64, incomparabil mai mică decât în majoritatea comunelor din județ. Paradoxal, este și orașul cu cele mai multe obiective turistice și unități de cazare din Caraș-Severin.

Prin comparație, în mediul urban, în ultimele 14 zile Anina a raportat 8 îmbolnăviri, Moldova Nouă și Oțelu Roșu – câte 22, Oravița – 36, Caransebeș – 50, Bocșa – 57 și Reșița – 296. Până și comune precum Pojejena, Goruia sau Carașova au cel puțin 10 îmbolnăviri în ultimele două săptămâni, de vreo 4 ori mai multe decât orașul Băile Herculane.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus