News Mehedinti

ORȘOVENII SUNT EXASPERAȚI DE ÎNTRERUPERILE REPETATE ȘI NEANUNȚATE DE APĂ PE CARE LE FACE SOCIETATEA FLORICOLA!

ORȘOVENII SUNT EXASPERAȚI DE ÎNTRERUPERILE REPETATE ȘI NEANUNȚATE DE APĂ PE CARE LE FACE SOCIETATEA FLORICOLA!

Data: 4-12-2019

Orșovenii reclamă tot mai des întreruperile de apă din oraș pe care societatea Floricola le face fără însă a anunța cetățenii.

Oamenii au ajuns la capătul răbdării și spun că s-au săturat de avariile în rețeaua de apa-canal din oraș. Problema cea mai mare este însă faptul ca operatorul Floricola nu mai anunță aceste opriri, iar orșovenii sunt nevoiți să stea ore întregi fără apă potabilă la robinet.

În această situatie sunt cetățenii de pe strada V. Alecsandri din municipiu, unde nu este apă de ore întregi, iar Floricola nu a anunțat această avarie. Pe pagina societății nu apare NIMIC!

Oamenii sunt exasperați de situație și acuză SC Floricola că își tratează consumatorii în bătaie de joc.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus