News Mehedinti

   Parada de 1 DECEMBRIE organizata in Drobeta Turnu Severin

Parada de 1 DECEMBRIE organizata in Drobeta Turnu Severin

Data: 2-12-2019

Si anul acesta, parada de 1 Decembrie organizata in Drobeta Turnu Severin a adunat sute de cetateni si foarte multi copii curiosi sa observe de aproape masinile care au defilat cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

O delegație a Consiliului Județean Mehedinți, condusă de președintele Aladin Georgescu și vicepreședintele Ionică Negru, a participat la evenimentul de duminica, organizat la Monumentul Eroilor din Drobeta Turnu Severin, de ziua Marii Uniri.


“1 Decembrie este despre Marea Unire, este despre România modernă, este despre datoria pe care o avem, să credem cu adevărat în valorile țării și să fim capabili să ne ridicăm la înălțimea generației care a înfăptuit Marea Unire.
România trebuie să înseamne "acasă" pentru toți cei care simt, iubesc și trăiesc românește, iar noi, cei care trăim între granițele ei trebuie să o facem primitoare, prosperă, în care să ne simțim împliniți!”, este mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Ulterior, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vicepreședintele Ionică Negru au participat la slujba religioasă care a avut loc în memoria eroilor români în satul Bistrița, comuna Hinova, dar și la sărbătorirea zilei de 1 Decembrie in comuna Rogova.


Galerie foto

   Parada de 1 DECEMBRIE organizata in Drobeta Turnu Severin
   Parada de 1 DECEMBRIE organizata in Drobeta Turnu Severin


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus