News Mehedinti

    Parteneriatul dintre ALADIN GEORGESCU şi MARIUS SCRECIU uneşte şi întăreşte PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT Mehedinţi!

Parteneriatul dintre ALADIN GEORGESCU şi MARIUS SCRECIU uneşte şi întăreşte PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT Mehedinţi!

Data: 6-11-2019

În toţi aceşti aproape patru ani de zile, de când PSD-ul este la conducerea judeţului Mehedinţi, au fost multe momente de neclaritate în interiorul partidului, regăsindu-se anumiţi mofturoşi în rândul PSD-ului care au căutat cârcotă şi neînţelegere. Dar capacitatea de lider preşedintelui Aladin Georgescu a reuşit să ţină în frâu formaţiunea social democrat.

În tot acest timp s-a lucrat intens la zeci de proiecte importante în beneficiul cetăţenilor judeţului Mehedinţi, aducând rezultate notabile. De la un an la altul, partidul a devenit din ce în ce mai matur şi stabil, iar în momentele de cotitură, mult mai unit, trecând cu uşurinţă peste micile inadvertenţe apărute. Un câştig fantastic al partidului social democrat Mehedinţi este parteneriatul şi buna înţelegere din ultima perioadă dintre primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu şi preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu. Această bună colaborare de care au dat dovadă cei doi a readus stabilitatea şi echilibrul în rândul membrilor iar în aceaste conditii  mofturoşii s-au cam pierdut în mulţime...

Parteneriatul dintre cei doi lideri ai partidului şi buna înţelegere a adus la o bunăstare a locuitorilor din Drobeta Turnu Severin cât şi a cetăţenilor din judeţul Mehedinţi, deoarece lucrurile fiind aşezate, neexistând conflicte, s-au câştigat nenumărate contracte, proiecte şi finanţări de zeci de milioane. Atât primăria Drobeta Turnu Severin, cât şi celelalte primării din judeţul Mehedinţi au reuşit să ridice şi să dezvolte condiţiile de trai ale cetăţenilor, printr-o infrastructură modernă, asfaltări si parcări precum în marile oraşe civilizate.

Mai mult decât atât, prin implicarea lui, PSD Mehedinţi a reuşit să facă front comun şi să câştige de partea lui doi primari de la ALDE, care au ales să meargă pe mâna social-democraşilor.

Aşadar, cât este înţelegere, lucurile merg în linie dreaptă şi în beneficiul cetăţenilor.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus