News Mehedinti

PE DJ 607, ÎNTRE STREHAIA-GROZEȘTI-LIMITA GORJ SE FAC LUCRĂRI DE ARTĂ PREMERGĂTOARE PRIMEI ASFALTĂRI DIN ACEASTĂ ZONĂ

PE DJ 607, ÎNTRE STREHAIA-GROZEȘTI-LIMITA GORJ SE FAC LUCRĂRI DE ARTĂ PREMERGĂTOARE PRIMEI ASFALTĂRI DIN ACEASTĂ ZONĂ

Data: 30-4-2020

Dacă pe DJ 562A, în zona comunei Gruia s-au turnat deja primii cinci kilometri de asfalt, în cadrul proiectului cu fonduri europene care vizează reabilitarea/modernizarea a 112 km drumuri județene, pe DJ 607, între Strehaia - Grozești - limita cu județul Gorj se desfășoară lucrări premergătoare turnării primului strat de asfalt. Locuitorii de aici nu au avut niciodată privilegiul de a circula spre casele lor pe un drum asfaltat.

“Am mers în zonă și sunt în măsură să vă transmit că în această perioadă se lucrează la fundația și aripile podului de la Păsărani și se toarnă placa supravetonată. De asemenea, sunt în lucru podul de la Șușița, dispozitivele de scurgere a apelor, podețele transversale și accesele la proprietăți. Totodată, se așterne stratul de balast și piatră spartă. Dacă lucrările merg așa cum au pornit, într-un ritm bun, locuitorii satelor Cârceni, Grozești, Șușița și Păsărani, vor avea asfalt pe acest drum începând cu luna iunie. Am speranța că aici, cei 26 km ai Lotului 5 din cadrul acestui proiect să se asfalteze în cursul lunilor iunie și iulie, iar oamenii să uite de craterele, bălțile și noroaiele pe care au fost nevoiți să circule dintotdeauna. Lucrarea este una complexă și o monitorizăm în continuare. Am convingerea că la final, oamenii vor fi mulțumiți.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Proiectul prin care se modernizează acest drum este finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și are o valoare de aproape 214 milioane lei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus