News Mehedinti

MĂSURI PENTRU SIGURANȚA TRAFICULUI PE DRUMURILE JUDEȚENE

Pe mai multe drumuri județene din MEHEDINTI se realizează marcaje rutiere, longitudinale și transversale

Data: 30-10-2019

În această perioadă, pe mai multe drumuri județene se realizează marcaje rutiere, longitudinale și transversale.

,,Luăm astfel de măsuri pentru siguranța traficului, dar și a pietonilor care circulă prin localitățile aflate de-a lungul drumurilor județene,, a precizat Aladin Georgescu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti.

Până în acest moment, au fost marcate DJ 564: Nicolae Bălcescu- Pătulele - Dănceu; DJ 562: Obârșia de Câmp - Dârvari - Gemeni și DJ 606: Vânju Mare - Bălăcița - limită Dolj.

În preajma unităților de învățământ, s-au marcat trecerile de pietoni și s-au montat indicatoare rutiere pe toată lungimea sectoarelor menționate. În perioada următoare se vor realiza marcaje pe alte drumuri județene, în măsura în care vremea permite executarea unor astfel de lucrări.


Galerie foto

MĂSURI PENTRU SIGURANȚA TRAFICULUI PE DRUMURILE JUDEȚENE
MĂSURI PENTRU SIGURANȚA TRAFICULUI PE DRUMURILE JUDEȚENE


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus