News Mehedinti

Premierul Victor Ponta i-a promis primarului Nelu Manea că DN 57 va ajune în întreținerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri

Premierul Victor Ponta i-a promis primarului Nelu Manea că DN 57 va ajune în întreținerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri

Data: 29-3-2013

La întâlnirea la care a participat primarul Nelu Manea, ieri, cu Victor Ponta în cadrul alejerilor județene PSD, edilul șef al Orșovei a ridicat problema drumului național 57, care face legătura dintre Orșova-Eșelnița-Dubova-Svinița și Moldova Nouă. După cum bine se cunoaște situația, primăria municipiului nu dispune de fonduri pentru întreținerea acestui drum. “Pe această cale, premierul Victor Ponta a ținut să ne transmită că se va ocupa personal ca acest drum să ajungă în întreținerea celor de la CNADN. Data când se va întâmpla acest lucru nu o știu cu exactitate, cert e faptul că se va găsi o rezolvare”, a declarat primarul Manea.

În urma unei Hotărâri de Guvern din 2011, Compania Națională de Autostrăzi și Drmuri Naționale a renunțat la patru kilometri din DN 57, din lipsă de bani. Consiliul Local Orșova nu a fost de accord cu această hotărâre și nu a semnat protocolul de predare-primire a acestei porțiuni de drum, tocmai pentru că această porțiune necesită cheltuieli cu întreținerea, fiind o zonă cu alunecări frecvente de teren.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus