News Mehedinti

 PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN MEHEDINŢI, ALADIN GEORGESCU: ,,ÎI SOLICIT PREFECTULUI JUDEŢULUI SĂ RENUNŢE LA CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ PENTRU A DEBLOCA SITUAŢIA BUGETULUI JUDEŢULUI!,,

PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN MEHEDINŢI, ALADIN GEORGESCU: ,,ÎI SOLICIT PREFECTULUI JUDEŢULUI SĂ RENUNŢE LA CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATĂ PENTRU A DEBLOCA SITUAŢIA BUGETULUI JUDEŢULUI!,,

Data: 5-3-2020

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi caută soluţii urgente pentru a rezolva situaţia creată de prefectul Cristinel Pavel, care a reuşit să paralizeze bugetul judeţului Mehedinţi, după ce a atacat în contencios-administrativ proiectul de hotărâre prin care s-a adoptat acest buget. O situaţia fără pecedent care paralizează administraţia judeţeană pe toate planurile, începând de la investiţii, cheltuieli, utilităţi şi până la plata salariilor angajaţiilor Consiliului Judeţean şi a instituţiilor subordonate. În acest context,  preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi îi solicită public prefectului Cristinel Pavel să renunţe la cererea de chemare în judecată.

,,Îi solicit public prefectului judeţului Mehedinţi să renunţe la cererea de chemare în judecată a Consiliului Judeţean prin care a atacat hotărârea de aprobare a bugetului şi să facă demersuri către Guvernul PNL pentru a asigura fondurile necesare funcţionării  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi. În ceea ce ne priveşte, noi am luat toate măsurile posibile pentru a  face rost de bani Direcţiei. Suntem deschişi şi am speranţa că, Guvernul care până acum a dat dovadă de inconştienţă şi amatorism, să vină cu o soluţie care este una foarte simplă, banii trebuie alocaţi Direcţiei din fondul de rezervă al Guvernului!,, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu.

În momentul de faţă judeţul este blocat, nu se pot face plăţi de nici un fel iar această situaţie nu s-a mai întâlnit în istoria Consiliului Judeţean Mehedinţi de 30 de ani, dar nici în alte Consilii Judeţene din ţară.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus