News Mehedinti

PRIMĂRIILE DIN JUDEȚ POT FOLOSI BANII PROVENIȚI DIN COTA DE 6% DIN IMPOZITUL PE VENIT! CONSILIUL JUDEȚEAN A CÂȘTIGAT DEFINITIV PROCESUL INTENTAT DE PREFECTUL JUDEȚULUI

Data: 16-6-2020

Consiliul Județean Mehedinți a câștigat definitiv procesul intentat de prefectul județului, Cristinel Pavel, în luna februarie, prin care ataca în contencios administrativ Hotărârea de repartizare a cotei de 6% din impozitul pe venitul estimat către unitățile administrativ teritoriale.

Hotărârea dată de Tribunalul Mehedinți a rămas definitivă, după ce nici una dintre părțile implicate nu s-a simțit nedreptățită de prima instanță astfel încât să formuleze recurs.


,,Este dovada asumată acum și de prefectul județului că banii au fost repartizați cu respectarea legii de către mine și Consiliul Județean Mehedinți. Acesta este și momentul în care primăriile pot uza de banii distribuiți prin hotărârea atacată de prefectul județului și de care au atâta nevoie mai ales în contextul pandemiei care a sărăcit bugetele! Din păcate, acest lucru se face cu o întârziere de cinci luni, din cauza unei decizii iresponsabile de a-și satisface mofturile politice reprezentantul Guvernului PNL în teritoriu!,, a declarant președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus