News Mehedinti

PRIMARUL IOAN GIURA A DEPUS JURĂMÂNTUL PENTRU UN NOU MANDAT LA PRIMĂRIA ORAȘULUI STREHAIA

Data: 28-10-2020

Ioan Giura a depus astăzi jurământul de investitură împreună cu noul Consiliu Local pentru Primăria orașului Strehaia. Acesta le-a mulțumit locuitorilor care i-au acordat încrederea unui nou mandat și a promis că proiectele deja începute vor fi continuate.

La evenimentul festiv a participat și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

,,Este un moment deosebit de important atât din punct de vedere politic, cât și administrativ pentru orașul Strehaia și am convingerea că noua echipă este una dintre cele mai performante din ultimii ani. Îl felicit pe domnul primar pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru cetățenii orașului Strehaia și îi doresc mult succes și în următorul mandat.  În ceea ce mă privește, îl asigur de toată deschiderea și susținerea Consiliului Județean Mehedinți pentru proiectele viitoare. Sunt convins că împreună cu parlamentarii PSD care vor fi aleși în data de 6 decembrie, o echipă de oameni extrem de devotați și motivați, vom continua dezvoltarea orașului Strehaia și a județului Mehedinți pentru a crește gradul de bunăstare și siguranță al cetățenilor.,, a declarant Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

La rândul său, Ioan Giura a declarant: ,,Vă asigur că toate proiectele pe care le-am început vor continua. Voi demara altele noi și voi realiza tot ce am promis. Le mulțumesc cetățenilor care m-au votat pentru un nou mandat, asta înseamnă extrem de mult pentru mine și mă obligă să fac și mai mult decât am făcut până în acest moment. Mulțumesc pentru încredere familiei mele, colegilor din PSD și domnului președinte Aladin Georgescu. Fără ei și fără înțelegerea pe care am avut-o din partea lor de când sunt în administrația publică nu aș fi putut să am aceste rezultate,,.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus