News Mehedinti

PRIMUL CAZ DE REPATRIERE ACHITAT DE CĂTRE PRIMĂRIA SEVERIN

Data: 13-7-2021

Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin vine în sprijinul persoanelor aflate în situații dificile, persoane fără posibilități în momente de cumpănă din viața lor, acordându-le acestora ajutor pentru repatrierea corpului neînsuflețit al unei persoane decedate în străinătate, pentru care familia trebuie să suporte costuri foarte mari pe care nu și le permite.

Proiectul inițiat de primarul Marius Screciu privind repatrierea persoanelor decedate pe teritoriul Europei, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr.121 din 31 mai 2021, produce deja efecte, în această perioadă fiind repatriată o persoană decedată pe teritoriul Franței.

De acest ajutor pot beneficia familiile care nu au venituri sau venitul pe membru de familie să nu depășească salariul minim garantat în plată, familia poate opta fie pentru acordarea ajutorului în numerar, fie pentru acordarea  serviciului de repatriere de către o firmă specializată, dar fără a depăși suma de 12.000 lei. 

Repatrierea se face de către firme specializate, în condiții de siguranță, cu respectarea măsurilor conform reglementărilor în domeniu.

 

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus