News Mehedinti

PRIMUL STRAT DE ASFALT PE DJ 607A, ÎNTRE MARMANU - HUSNICIOARA - PERI - PRUNIȘOR (DN 6)

Data: 5-5-2021
Lucrările pe unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră din Mehedinți au ajuns într-un stadiu avansat, pe DJ 607A fiind turnat primul strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu drumul care duce la Marmanu și intersecția cu DN 6, la Prunișor.
 
Constructorul a anunțat că în cursul zilei de marți, 4 mai 2021, s-a finalizat turnarea primului strat de asfalt pe ambele sensuri pe porțiunea de 15 km, menționată anterior.
Lungimea totală a drumului prins în proiectul finanțat cu fonduri europene este de 28 km, iar pe porțiunea cuprinsă între CENTURA SEVERIN - CERNEȚI - VALEA COPCII - DEDOVIȚA se lucrează la consolidări, la montarea podețelor tubulare, zidurilor de sprijin și terasamnete, urmând să se asfalteze în cursul acestei veri.
 
“Asfaltarea acestui drum rezolvă o problemă a locuitorilor din zonă care au avut condiții dificile de trafic până la Drobeta Turnu Severin, mai ales după anul 2016, când aici s-a produs o alunecare de teren cu efecte grave asupra structurii rutiere.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți,
Aladin Georgescu.
 
DJ 607 A face legătura între satele din comunele Husnicioara, Șimian și Prunișor cu municipiul Drobeta Turnu Severin, pe de o parte și cu Drumul European 70, cel mai important drum național (DN6), din vestul țării, pe de altă parte!

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus