News Mehedinti

Proiecte cu finanțare europeană în cadrul unei colaborări româno-sârbe

Proiecte cu finanțare europeană în cadrul unei colaborări româno-sârbe

Data: 16-7-2019

Astăzi, în sala Virgil Ogasanu a Palatului Culturii Teodor Costescu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a participat la evenimentul ,,Start în implementarea proiectelor cu finanțare europeană prin Programul interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia la Drobeta Turnu Severin,,.

Dezbaterea a avut ca scop marcarea unui nou început în cooperarea și colaborarea celor două comunități româno-sârbe din zona de graniță, prin demararea celor patru contracte de finanțare ce vor întări parteneriatul deja creat. Vor fi proiecte atât în domeniul cultural, turistic, cât și în cel al situațiilor de urgență.


Galerie foto

Proiecte cu finanțare europeană în cadrul unei colaborări româno-sârbe


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus