News Mehedinti

   PROIECTUL TEHNIC PENTRU REABILITAREA DRUMULUI JUDEȚEAN DINTRE LOCALITĂȚILE MALOVĂȚ - MARGA A FOST FINALIZAT

PROIECTUL TEHNIC PENTRU REABILITAREA DRUMULUI JUDEȚEAN DINTRE LOCALITĂȚILE MALOVĂȚ - MARGA A FOST FINALIZAT

Data: 12-2-2020

La începutul acestei săptămâni, proiectantul care a câștigat licitația a înaintat Consiliului Județean Mehedinți proiectul tehnic în vederea reabilitării DJ 670 Malovăț (DN 67) – Marga, un tronson în lungime de 21,350 km.

,,Proiectul a fost verificat de colegii din Consiliul Județean, iar în această dimineață (nr. 12.02) a fost transmis spre avizare Agenției de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia. În paralel, pentru ca lucrurile să nu fie întârziate, începem procedurile necesare depunerii documentației pe platforma publică pentru licitații publice SICAP, pentru atribuirea contractului de execuție. Sperăm ca la finalul termenului de 30 de zile să avem un constructor, astfel încât, în primăvara acestui an să demareze, efectiv, lucrările. Porțiunea este folosită de conducătorii auto întrucât scurtează distanța către localitățile din nordul județului și avea nevoie de reabilitare,, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Drumul face legătura cu localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă și traversează comunele Malovăț, Bâlvănești, Godeanu.

Investiția este finanțată cu fonduri europene, iar contractul de finanțare a fost semnat în martie 2019, când ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice de atunci, Daniel Suciu, a fost prezent la Consiliul Județean Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus