News Mehedinti

PSD A CÂȘTIGAT ALEGERLE LA OBÂRȘIA DE CÂMP CU O DIFERENȚĂ DE PESTE

Data: 28-6-2021

Marinela Dumitrele, candidatul Partidului Social Democrat, este noul primar al comunei Obârșia de Câmp, după ce a câștigat alegerile desfășurate ieri cu peste 60%. Cu o diferență de peste 400 de voturi în fața candidatului PNL, Marinela Dumitrele a reușit o victorie categorică.

,,Rezultatele numărătorii parțiale în urma alegerilor care au avut loc în comuna Obârșia de Câmp, arată o victorie categorică pentru Marinela Dumitrele, diferența față de următorul candidat, candidatul PNL, fiind de peste 400 de voturi! Le mulțumesc tuturor celor care au votat astăzi, celor care au susținut-o pe Marinela Dumitrele și PSD și le promit că nu îi vom dezamăgi! PSD rămâne principala forță politică în județul Mehedinți, iar aceste alegeri reconfirmă poziția de lider în preferințele oamenilor!,, a declarat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus