News Mehedinti

PSD MEHEDINȚI A MARCAT ZIUA PĂMÂNTULUI PRINTR-O AMPLĂ ACȚIUNE DE IGIENIZARE ÎN JUDEȚ

Data: 22-4-2021

Sute de voluntari ai PSD Mehedinți au desfășurat astăzi o amplă acțiune de ecologizare în mai multe orașe și comune din județul Mehedinți.

Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, senatorul Liviu Mazilu, deputatul Alin Chirilă și alți membri PSD Mehedinți au fost prezenți în mai multe zone din județ: Drobeta Turnu Severin, Vânju Mare, Baia de Aramă, Breznița Ocol, Ponoarele, Ilovăț, Șovarna, Malovăț, Cireșu, Vlădaia, Pădina, Dumbrava, Punghina, Căzănești, Vrata, Obîrșia de Câmp, Izvoru Bîrzii, Eșelnița.

,,Vrem să atragem atenția asupra efectelor poluării şi ne implicăm direct în conservarea naturii, pentru noi, pentru viitorul copiilor noștri! Fiecare dintre noi poate contribui la o societate stabilă, un viitor curat!,, a precizat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus