News Mehedinti

RECEPȚIE LA DRUMUL JUDEȚEAN OPRIȘOR-BĂLĂCIȚA

Data: 23-6-2021

S-a finalizat recepția la terminarea lucrărilor pe DJ 561 A, între localitățile Oprișor (intersecția cu DJ563) și Bălăcița (intersecția cu DJ 606).

Este vorba despre lotul 3 al proiectului prin intermediul căruia se reabilitează/modernizează 112 km drumuri județene din Mehedinți, de altfel, cel mai amplu proiect de infrastructură din ultimii 30 de ani!

Tronsonul de 11,8 km îndeplinește cele mai înalte standarde în ceea ce privește siguranța și optimizarea traficului.

Pe lângă modernizarea platformei care era complet degradată, s-au realizat:

36 accese la drumurile laterale, 45 accese la locuințe în localitatea Bălăcița

rigole betonate și trotuare, realizându-se totodată, 4 podețe.

Este primul lot recepționat din cele 5 ale proiectului în valoare de 48 milioane euro.

“Mă bucur că onorăm o promisiune făcută locuitorilor din zonă, astfel încât acum se circulă în condiții foarte bune atât către Craiova, cât și către Drobeta Turnu Severin!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus