News Mehedinti

S-A ASFALTAT DRUMUL JUDEȚEAN CARE LEAGĂ DUMBRAVA DE ALBULEȘTI!

Data: 18-5-2020

Astăzi s-a realizat recepția lucrărilor de modernizare pe care președintele Consiliul Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, le-a contractat în cursul anului trecut pentru DJ 606A, între Dumbrava și Albulești, pe o lungime de 4,325 km.


“Este o investiție la care am ținut foarte mult pentru că locuitorii de aici primiseră până acum doar promisiuni și aveau nevoie de investiții concrete. Este o altă promisiune pe care am reușit să o onorez pentru oameni, împreună cu colegii din Consiliului Județean, la fel ca multe altele! Anul trecut am semnat contractul de execuție, mă bucur că firma de construcții s-a încadrat în termenul prevăzut, iar în urma verificărilor care au avut loc s-a dovedit că și lucrările sunt de calitate.”, a transmis președintele Consiliului Jidețean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe lângă platforma drumului care se încadrează în normele în vigoare, s-au realizat podețe transversale, șanțuri, s-au amenajat 21 de intersecții cu drumurile laterale și peste 250 de accese către proprietățile oamenilor. Au fost montate 26 de indicatoare de circulație, 5 borne kilometrice și s-a realizat și marcajul transversal.

Totodată, Aladin Georgescu le-a transmis locuitorilor din zonă că are în vedere ca anul viitor să continue asfaltarea acestui drum în comuna Dumbrava până la granița cu județul Dolj, prin Valea Marcului, dar și în cealaltă direcție, până la intersecția cu DJ 561A care vine de la Bâcleș și duce la Tâmna.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus