News Mehedinti

SCHELA DE JOS A INTRAT ÎN REABILITARE

Data: 30-6-2020

În această perioadă se lucrează intens în Schela de Jos, acolo unde accesul era aproape imposibil în urma precipitațiilor abundente, din cauză că nu s-a intervenit de zeci de ani.

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin introduce rețeaua de alimentare cu gaze naturale pe străzile Daimaca, Alunului și Fraternității din Schela de Jos, între Bulevardul Timișoara și Dunăre, după ce anterior s-a realizat aici și sistemul de canalizare.

,,Va urma asfaltarea străzilor și astfel întreaga zonă se va ridica la nivelul de civilizație pe care trebuie să-l aibă toate cartierele orașului. Lucrările au fost complexe și au necesitat și descărcare arheologică, știut fiind faptul că în zonă există un important sit arheologic ce ocupă 4.000 de ani de istorie.,, a declarant Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus