News Mehedinti

SE AMENAJEAZĂ UN PARC SMART ÎN CARTIERUL TINERILOR DIN SEVERIN

Data: 7-6-2021

Municipiul Drobeta Turnu Severin face un pas important spre implementarea conceptului de Smart City prin modernizarea parcului din zona ANL-urilor.

Noul parc din cartierul tinerilor va avea:

-   supraveghere video;

-   sistem gratuit WiFi;

-    echipamente de joacă moderne;

-   bănci inteligente cu alimentare USB;

-   panouri voltaice;

-   toalete ecologice și un generos spațiu verde.

În zonă a fost amenajat și un teren de sport pentru toți iubitorii de mișcare în aer liber.

,,Proiectul a fost realizat exclusiv pe fonduri europene, iar valoarea lui se ridică la 2.300.000 lei. Severinul are nevoie de astfel de investiții pentru ca toți copiii să aibă posibilitatea să se joace în cartierul în care locuiesc, în spații sigure și inovative.,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus