News Mehedinti

SE ASFALTEAZĂ CALEA CERNEȚIULUI

Data: 2-12-2020
Lucrările pe Calea Cernețului sunt în plină desfășurare. Primarul Marius Screciu împreună cu președintele Aladin Georgescu au efectuat o vizită de lucru pe șantierul deschis aici pentru a verifica stadiul lucrărilor. Strada se află într-un amplu proces de reabilitare pe fonduri europene nerambursabile, iar ieri s-a turnat primul strat de asfalt.
 
Potrivit primarului Marius Screciu, în primăvară se va turna și stratul de uzură, iar întreaga zonă va fi complet modernizată. Se intervine atât la partea carosabilă, cât și la trotuare, se vor amenajează accesele către proprietăți și spațiile verzi, iar acolo unde este cazul se va extinde și rețeaua de gaze naturale.
 
,,Este un proiect important atât pentru severineni, cât și pentru cei care locuiesc în Cerneți și Husnicioara și nu pot decât să îl felicit pe primarul #Marius_Screciu pentru această realizare. Mă bucur să întâlnesc oameni mulțumiți de proiectele implementate de #PSD la fiecare vizită în teren și vreau să-i asigur că echipa #Partidului_Social_Democrat Mehedinți va răspunde de fiecare dată nevoilor cetățenilor! Siguranța unui trai mai bun este prioritatea noastră!,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți. 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus