News Mehedinti

SE ASFALTEAZĂ CINCI SATE APARȚINĂTOARE COMUNEI DUMBRAVA

Data: 3-9-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost astăzi în satale aparținătoare comunei #Dumbravaîmpreună cu primarul Cătălin Enache și senatorul Liviu Mazilu, mai exact în Dumbrava de Sus și Rocșoreni, acolo unde sunt în plină desfășurare lucrări de asfaltare.

🚧 Investițiile sunt realizate cu sprijinul #Guvernului_PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, care a înțeles necesitatea de a finanța astfel de lucrări.

🗣 "Am stat de vorbă cu oamenii și mi-au mărturisit că nu mai credeau că vor circula vreodată pe ulițe asfaltate. Dar iată că se poate! Toate aceste #investiții au fost posibile și datorită primarului Cătălin Enache, unul dintre cei mai tineri primari din Mehedinți, care a demonstrat că este un bun gospodar, implicat și deschis în fața cetățenilor.
🤝 Am încredere că va face lucruri la fel de bune și după data de 27 septembrie când va câștiga un nou mandat de primar.", a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

#PSD a pus mereu oamenii pe primul loc și a îmbunătățit considerabil condițiile lor de trai!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus