News Mehedinti

SE ASFALTEAZĂ DJ 561 A, BĂLĂCIȚA - OPRIȘOR

Data: 25-5-2020

Astăzi a început asfaltarea pe DJ561A, între Bălăcița (intersecția cu DJ 606) și Oprișor (intersecția cu DJ563), acesta fiind Lotul 3 din cadrul proiectului de reabilitare/modernizare a 112 km drumuri județene în Mehedinți, proiect derulat de Consiliul Județean Mehedinți.

,,Asfaltarea a început din comuna Bălăcița, iar din discuțiile purtate astăzi, la fața locului, cu reprezentanții constructorului, am primit asigurări că până la sfârșitul acestei săptămâni se va turna primul strat de asfalt pe toată lungimea tronsonului de 11,8 km, până în Oprișor. Este vorba despre un drum grav afectat de trafic de-a lungul timpului pe care l-am introdus în cadrul acestui proiect amplu care vizează infrastructura rutieră, pentru ca oamenii să poată circula în condiții foarte bune și în siguranță! Iată, acum se concretizează promisiunile pe care mi le-am asumat și mă bucur că locuitorii județului apreciază aceste proiecte care după finalizare, vor face ca Mehedințiul să fie printre județele cu cele mai moderne rețele de drumuri județene din țară.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe lână asfaltare, pe Lotul 3 se vor face trotuare pe o distanță de aproape 600 m și 35 de accese cu drumurile laterale. S-au realizat accesele la proprietăți, podețele și în mare parte, șanțurile. Proiectul prevede și realizarea a 7 stații de autobuz, 3 în Oprișor și 4 în Bălăcița.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus