News Mehedinti

SE ASFALTEAZĂ DRUMUL CARE LEAGĂ COMUNELE TRAIAN DE OREVIȚA MARE

Data: 3-4-2020

Se asfaltează drumul comunal 96 care leagă satul Traian de Orevița Mare, aparținătoare orașului Vânju Mare, pe o porțiune de aproximativ 700 de metri liniari. Drumul comunal devenise aproape impracticabil atât pentru autoturisme, cât și pentru locuitori, de aceea era absolut necesar să se intervină și pe această porțiune.

,,O dorință veche a locuitorilor din satul Orevița Mare devine realitate zilele acestea. Pe o porțiune de aproximativ 700 metri liniari, între satele Traian și Orevița Mare, aparținătoare orașului Vânju Mare, am început lucrările de asfaltare, după ce anul trecut am alocat banii necesari acestei investiții în valoare de aproximativ 450.000 lei. În cadrul vizitei pe care am efectuat-o astăzi în zonă, m-am bucurat să constat că lucrările sunt în grafic, iar cel mai important, oamenii sunt mulțumiți că vor avea după zeci de ani, asfalt pe drumul comunal care leagă cele două sate. Sunt  mulțumit că am reușit să mai punctăm un obiectiv de investiții în această zonă, lucru care dovedește că Primăria orașului Vânju Mare împreună cu Consiliul Județean Mehedinți acordă o importanță deosebită locuitorilor din comuna Orevița Mare,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus