News Mehedinti

SE ASFALTEAZĂ DRUMUL JUDEȚEAN 671E, DE-A LUNGUL CHEILOR COȘUȘTEI

Data: 24-5-2020

Pe DJ 671E a început asfaltarea celor 18,5 km, între localitățile Dâlbocița (com. Ilovăț) și intersecția cu DJ 670 (com. Isverna).

“Cel mai frumos drum dintre cele pe care le avem în lucru a ajuns la faza în care se asfaltează! Peisajul pe care îl oferă este unul minunat, de-a lungul Cheilor Coșuștei, trece pe lângă Mănăstirea Coșuștea-Crivelnic și duce la Podul lui Dumnezeu și Peștera Isverna. Îl parcurg cu plăcere dintotdeauna, dar de acum încolo, toate aceste bogății ale județului vor fi mult mai accesibile tuturor locuitorilor și turiștilor, pentru că va putea fi străbătut în condiții foarte bune și de siguranță.,, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Până în luna noiembrie întreg proiectul de modernizare a celor 18,5 km va fi finalizat. S-au făcut deja zidurile de sprijin, podețele transversale, podurile dalate și rigolele. După asfaltare se va realiza parapetul pe o distanță de 10 km și accesele la proprietăți. Drumul traversează teritoriul administrativ al comunelor Ilovăț, Șișești și Isverna.

,,Este o mare realizare pentru zona noastră, un drum important care străbate Cheilor Coșuștei, un punct de atracție pentru turiștii care aleg să ne viziteze. O infrastructură modernă este absolut necesară mai ales într-o zonă turistică precum localitatea noastră. De acum înainte pe cei 18,5 kilometri de drum se va circula în cele mai bune și sigure condiții. Țin să-i mulțumesc încă o dată domnului președinte Aladin Georgescu pentru că a înțeles necesitatea acestui proiect atât de important și s-a implicat în mod direct în implementarea lui,, a declarat primarul comunei Isverna, Ionuț Stoican.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus