News Mehedinti

SE CIRCULĂ ÎN SIGURANŢĂ PE PODUL DE PE CALEA CRAIOVEI LUCRĂRILE DE CONSOLIDARE AU FOST FINALIZATE

Data: 27-5-2021

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a finalizat lucrările de consolidare şi reabilitare la podul de pe Calea Craiovei, iar de acum înainte traficul rutier se va desfăşura în condiţii sporite de siguranţă. A fost refăcută structura de rezistenţă, au fost schimbate grinzile, întreaga investiţie ajungând la 2 milioane 856 mii lei.

,,Le mulţumesc severinenilor pentru răbdarea avută în această perioadă, podul se deteriorase foarte mult din cauza inundațiilor și a traficului intens și era necesar să intervenim cu o lucrare mai complexă. De acum putem spune că avem un pod rezistent şi sigur din punct de vedere tehnic, iar întreaga zonă de tranzit de la intrarea în oraș din Topolnița, până la ieșirea din Schela, inclusiv Bulevardul Tudor Vladimirescu a fost modernizată.,, a declarat primarul Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus