News Mehedinti

SE REDESCHIDE TÂRGUL VETERANI DIN SEVERIN

Data: 22-5-2020

De mâine, 23 mai, se redeschide Târgul comercial Veterani, care va avea program sâmbătă și duminică, de la 06:00 la 15:00.

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a luat măsuri speciale de siguranță, atât pentru comercianți, cât și pentru vizitatori, cu următoarele reguli:

✅ Vor exista trei căi distincte de intrare și două de ieșire
✅ Va fi permis accesul vânzătorilor de automobile second-hand, comercianților de produse noi la mesele acoperite, sectorul de alimentație publică tip fast-food (doar cu servire la pachet)
✅ Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie, atât pentru comercianți, cât și pentru vizitatori.
✅ Comercianții vor fi obligați să poarte mănuși
✅ Numărul de persoane admise în incinta târgului va fi limitat, astfel încât fiecărui vizitator/comerciant să îi corespundă o suprafață de 4 mp (maxim 500 de persoane).
✅ Vor fi aplicate marcaje de distanțare socială (păstrarea distanței de 2 m între persoane)
✅ Se va efectua dezinfecția suprafețelor, atât înainte cât și după desfășurarea activității.

,,Vom mări suprafața de expunere, dacă lucrurile vor evolua bine și severinenii vor respecta măsurile impuse, pentru că viața economică și socială a orașului trebuie să revină treptat la normal, cu grija pentru fiecare dintre noi. Dacă regulile nu vor fi respectate, luăm în calcul reînchiderea activității comerciale a târgului, pentru a proteja populația.,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus