News Mehedinti

SE TOARNĂ ASFALT PE DJ 607A, ÎN DREPTUL COMUNEI HUSNICIOARA

Data: 25-9-2020
Lucrările au avansat pe DJ 607A, CENTURA SEVERIN - CERNEȚI - VALEA COPCII - DEDOVIȚA - MARMANU-HUSNICIOARA - PERI - PRUNIȘOR (DN 6), prăbușit în urma alunecărilor de teren din 2016.
 
,,Pentru că este un obiectiv foarte important al Consiliului Județean Mehedinți, astăzi am mers la fața locului și am stat de vorbă cu reprezentanții constructorului. În această perioadă se toarnă primul strat de asfalt în dreptul comunei Husnicioara, mai exact, între intersecția cu drumul din satul Dumbrăvița și până la intersecția cu satul Selișteni. Până în prezent, s-au realizat lucrări la podețele tubulare (39 buc.), podețe dalate (4 buc.) și s-au făcut săpături și umpluturi pe varianta ocolitoare a drumului.,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
 
Este o investiție foarte importantă a Consiliului Județean, deoarece drumul face legătura între satele din comunele Husnicioara, Șimian și Prunișor cu municipiul Drobeta Turnu Severin, pe de o parte și cu Drumul European 70, cel mai important drum național (DN6) din vestul țării, pe de altă parte.

Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus