News Mehedinti

SE TOARNĂ ASFALT PE DRUMUL JUDEȚEAN DE PE RAZA COMUNEI GRUIA

SE TOARNĂ ASFALT PE DRUMUL JUDEȚEAN DE PE RAZA COMUNEI GRUIA

Data: 27-4-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers pe DJ 562A, acolo unde, după cum anunța în urmă cu o săptămână, se așterne un strat nou de covor asfaltic între localitatea Gruia și intersecția cu drumul comunal care duce în satul Poiana Gruii.


“Sunt primii cinci kilometri asfaltați în cadrul proiectului finanțat cu fonduri europene în valoare de 214 milioane lei, prin care se reabilitează sau se modernizează 112 kilometri de drumuri județene. În perioada imediat următoare urmează și asfaltarea altor tronsoane la fel de importante.

,,Ne aflăm într-o perioadă dificilă, în care pandemia nu numai că ne pune în pericol sănătatea, dar are serioase urmări în economie. Mă bucur că prin proiectele pe care le implementăm la nivelul Consiliului Județean Mehedinți, în special cu fonduri europene, am reușit să menținem în activitate firmele de construcții din județ. Pe toată perioada stării de urgență, angajații societăților cu care avem contracte au lucrat la program normal, sigur, cu măsurile de siguranță impuse pentru limitarea răspândirii virusului periculos. Aceste proiecte au făcut ca acești oameni să își păstreze locurile de muncă, să nu intre în șomaj tehnic, la fel cum s-a întâmplat în alte județe. Se dovedește astfel, că pe de o parte, reușim să modernizăm infrastructura rutieră din județ așa cum am promis, pe de altă parte,susținem păstrarea locurilor de muncă pentru sectorul construcțiilor și nu în ultimul rând, aducem finanțare externă în județ, lucru extrem de important, mai ales în această perioadă, atât pentru agenții economici cu care avem contracte, cât și pentru toți locuitorii județului.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În aceste luni se lucrează efectiv, pe 13 șantiere deschise pe drumuri modernizate sau reabilitate de Consiliul Județean Mehedinți, ceea ce înseamnă că sunt câteva mii de persoane care au de lucru, iar salariile le sunt asigurate prin finanțare europeană sau cu fonduri de la Consiliul Județean alocate pentru investițiile aflate în implementare.


Galerie foto

SE TOARNĂ ASFALT PE DRUMUL JUDEȚEAN DE PE RAZA COMUNEI GRUIA
SE TOARNĂ ASFALT PE DRUMUL JUDEȚEAN DE PE RAZA COMUNEI GRUIA


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus