News Mehedinti

Senatorul ALDE Ionuț SIBINESCU trimis în judecată și EXECUTAT SILIT pentru pensie alimentară restantă!

Senatorul ALDE Ionuț SIBINESCU trimis în judecată și EXECUTAT SILIT pentru pensie alimentară restantă!

Data: 10-7-2019

De când a devenit senator, Ionuț Sibinescu, se pare că are probleme în privința pensei alimentare pe care trebuie să o achite minorei Maria Cristina Sibinescu (fiica lui). Mama fetei, doamna Corina Sibinescu, l-a trimis în judecată pe senatorul ALDE de Mehedinți pentru majorarea pensiei de întreținere în cuantum de 2.500 lei lunar, până când fetita va deveni majoră. Magistrații au admis cererea doamnei Corina Sibinescu, iar senatorul ALDE este bun de plată.

Mai mult decât atât, pe portalul instanțelor de judecată mai există un dosar, în care senatorul Sibinescu este ,,executat silit prin toate modalităţile prevăzute de lege pentru recuperarea sumei de 12.500 lei reprezentând pensie alimentară restantă,,. Ambele dosare sunt înregistrate la Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

UPDATE:

Dreptul la replică aL senatorului ALDE, Ionuț Sibinescu:

,,În urma cererii de majorare a pensiei alimentare în cuantum de 2.500 lei, instanța a recalculat suma astfel încât, în momentul de față, pensia alimentară achitată este de 3.000 lei, echivalentul unei treimi din indemnizația de senator. Vreau să subliniez faptul că sunt cu plățile la zi, suma fiind achitată de către Camera de Senat, până în luna august inclusiv,, a declarat Ionuț Sibinescu, senator ALDE pentru redactorii News-Mehedinti.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus